PROGRAM ŠKOLE M-M

Neka naša djeca zavole sport

Uvjeti pružanja usluge Škola Nogometa M-M

1. Uvjeti

Pristupanjem web stranici na adresi http://www.skolanogometa-mm.com a pristajete da se pridržavate ovih uvjeta pružanja usluge, svih primjenjivih zakona i propisa i slažete se da ste odgovorni za poštivanje svih primjenjivih lokalnih zakona. Ako se ne slažete s jednim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ili pristup ovoj web lokaciji. Materijali sadržani na ovoj web stranici zaštićeni su važećim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

2. Koristite licencu

Dozvola se daje za privremeno preuzimanje jedne kopije materijala (informacija ili softvera) na web stranici Škola Nogometa M-M za osobne, nekomercijalne, prolazne preglede. Ovo je odobrenje za licence, a ne prijenos vlasništva, a prema ovoj licenci ne smijete:

izmijeniti ili kopirati materijale;

koristiti materijale za bilo koju komercijalnu svrhu, ili za bilo koji javni prikaz (komercijalni ili nekomercijalni);

pokušati dekompilirati ili obrnuti inženjering bilo kojeg softvera koji se nalazi na web stranici Škola Nogometa M-M;

ukloniti sva autorska prava ili druge vlasničke oznake iz materijala; ili

prenesite materijale na drugu osobu ili "zrcali" materijale na bilo kojem drugom poslužitelju.

Ova licenca automatski će se prekinuti ako kršite neko od ovih ograničenja, a Škola Nogometa M-M može otkazati u bilo kojem trenutku. Nakon što prestanete gledati ove materijale ili po prestanku ove licence, morate uništiti sve preuzete materijale u vašem posjedu bilo u elektroničkom ili tiskanom obliku.

3. Odricanje od odgovornosti

Materijali na web stranici Škola Nogometa M-M dostupni su na temelju 'na viđeno'. Škola Nogometa M-M ne daje nikakva jamstva, izražena ili podrazumijevana, i ovime odriče i negira sva druga jamstva, uključujući, bez ograničenja, jamstva ili uvjeti prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili nepristriranja intelektualnog vlasništva ili drugih kršenja prava.

Nadalje, Škola Nogometa M-M ne jamči niti ne daje nikakve izjave glede točnosti, vjerojatnosti rezultata ili pouzdanosti korištenja materijala na svojim internetskim stranicama ili na neki drugi način povezanih s takvim materijalima ili na bilo kojem mjestu povezanom s ovim stranicama.


4. Ograničenja

Ni u kojem slučaju Škola Nogometa M-M ili njegovi dobavljači neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štete zbog gubitka podataka ili dobiti ili zbog prekida poslovanja) zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja materijala na web stranici Škola Nogometa M-M, čak i ako je Škola Nogometa M-M ili ovlašteni zastupnik Škola Nogometa M-M obaviješten usmeno ili pismeno o mogućnosti takve štete. Budući da neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja na implicirana jamstva ili ograničenja odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, ta se ograničenja možda ne odnose na vas.

5. Točnost materijala

Materijali koji se pojavljuju na web stranici tvrtke Škola Nogometa M-M mogu uključivati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Škola Nogometa M-M ne jamči da je bilo koji materijal na njegovoj internetskoj stranici precizan, potpuni ili aktualan. Škola Nogometa M-M može u bilo koje vrijeme bez prethodne najave izmijeniti materijale sadržane na njegovom web mjestu. Međutim, Škola Nogometa M-M ne preuzima obvezu ažuriranja materijala.

6. Linkovi

Škola Nogometa M-M nije pregledao sve web stranice povezane s njegovom web lokacijom i nije odgovoran za sadržaj takvih povezanih stranica. Uključivanje bilo koje veze ne podrazumijeva odobrenje Škola Nogometa M-M od stranice. Korištenje bilo koje takve povezane web stranice je na vlastiti rizik korisnika.

7. Promjene

Škola Nogometa M-M može u bilo kojem trenutku revidirati ove uvjete pružanja usluge za svoju web stranicu bez prethodne najave. Koristeći ovu web stranicu slažete se da ćete biti vezani trenutnom verzijom ovih Uvjeta pružanja usluge.

8. Upravljački zakon

Ovi se uvjeti uređuju i tumače u skladu s hrvatskim zakonima i neopozivo se podvrgavaju isključivoj nadležnosti sudova u toj državi ili mjestu.